Bli återförsäljare

Ansöka om konto

Tack för ditt intresse i Shaktimattan. Vi välkomnar möjligheten att få dig som en del av vårt återförsäljarnätverk. För att underlätta din anslutning, erbjuder vi en enkel registreringsprocess genom vår partnerportal. Registrering ger dig insyn i anpassade priser och marginaler, vilket underlättar din affärsplanering.

Med Shaktimattan erbjuder vi produkter som inte bara främjar avkoppling och välbefinnande, men också bidrar till en grönare planet genom vårt åtagande att plantera ett träd för varje såld produkt. Vi tillhandahåller en guide som detaljerat beskriver hur våra produkter fungerar och svarar på vanliga frågor, vilket gör det lättare för dig att informera dina kunder.

Vi uppmuntrar dig att utforska denna möjlighet vidare genom att registrera dig på vår partnerportal. Vi ser fram emot möjligheten att samarbeta och tillsammans bygga en framgångsrik framtid.

För att ansöka om ett konto, vänligen följ dessa steg:

1. Besök vår partnerportal via knappen ovan.
2. Fyll i ansökningsformuläret med nödvändig information om dig och ditt företag.
3. Granska och acceptera våra handelsvillkor.
4. Skicka in din ansökan.
Efter att din ansökan har skickats in kommer vårt team att granska den och återkomma till dig så snart som möjligt med mer information om nästa steg. Vi ser fram emot möjligheten att välkomna dig som en del av vårt återförsäljarnätverk.
Tack för ditt intresse och ditt initiativ att bli en del av vårt gemenskap.

Yoga Women
Sommarerbjudande

25% Off

Få 25% rabatt på alla Shaktimattor och Shaktikuddar. Gäller även Shakti Headband.

kod

Gäller t.o.m 2024-07-31 eller så långt lagret räcker. Rabatten appliceras i kassan.