Vi planterar ett träd för varje köp!

Trädplantering med Tree-Nation

För varje Shaktimatta som säljs, planterar vi ett träd för din räkning. Eller rättare sagt, du planterar ditt eget; du får en webblänk efter köpet så att du kan plantera ditt träd (utan att smutsa ner händerna) och lära dig mer om den art du har planterat, varför den behövs, till vilket av våra utvalda projekt du har bidragit och exakt var ditt träd är beläget – ganska coolt, eller hur!

I ett försök att kompensera för vårt CO2-avtryck och delta i kampen mot klimatförändringar har vi samarbetat med våra fantastiska vänner på Tree-Nation för att stödja deras otroliga skogsplanteringsprojekt i tio olika globala projekt.

1product1tree
Project Trees For The Future, Senegal

Varför plantera träd?

Som ett varumärke som sätter hållbarhet i centrum för våra beslut har vi en djup uppskattning för allt fantastiskt som träd gör för oss, vilket är varför det känns naturligt för oss att plantera fler. Som en online-återförsäljare vet vi att vår verksamhet påverkar planeten – ända ner till att skicka din matta till dig. Därför har vi åtagit oss att plantera ett träd för varje såld Shaktimatta, samt att kontinuerligt göra vår verksamhet mer planetvänlig genom fortsatt utbildning och innovation.

Vi har också åtagit oss att plantera ytterligare träd för att kompensera för CO2 som skapas av vår lilla verksamhet. När vi växer kommer också antalet träd vi planterar att öka.

CO2-utsläpp bidrar starkt till klimatförändringar. Träd har en kritisk uppgift att balansera syre- & CO2-nivåer. Med avskogning över hela världen släpps mer CO2 ut i atmosfären, vilket har förödande effekter på vår planet. Stigande temperaturer bidrar till höjda havsnivåer, med varmare havstemperaturer som hotar vilda djur och leder till utrotning.

Vi tar vårt ansvar att arbeta för att kompensera för våra utsläpp och bekämpa klimatförändringar.

Mer om Tree-Nation

Tree-Nations uppdrag är att bekämpa klimatförändringar och avskogning. De underlättar trädplanteringsprojekt globalt, även om deras huvudfokus ligger på den tropiska regionen. Träd i denna region växer mycket snabbare, så de fångar CO2 snabbare. Det är också där kraftig avskogning pågår och där 85% av vår terrestriska biodiversitet hotas, med många arter på randen till utrotning. Du kan se några av projekten dina köp har bidragit till här.

De har gjort upplevelsen att plantera ett träd superenkelt och roligt så att fler och fler människor ansluter sig till kampen att återplantera skog i  världen. Efter att virtuellt ha planterat ditt träd kan du hitta all information om det verkliga trädet: detaljer om arten, dess plats och en länk till trädintyget.

One Produc Is A New Tree In The World

Shaktimattan skapas i medvetenhet och medkänsla. Vår intention är att det i alla led från tillverkning till användning skapas harmoni, för alla som kommer i kontakt med en Shaktimatta.

Må alla finna sann lycka.

gratitude
Yoga Women
Just nu

Köp 1 Shaktikudde lavendel och få en till likadan*

Produkten läggs till automatiskt som en gåva.

*Gäller t.o.m 2024-04-15 eller så långt lagret räcker

Yoga Women
Erbjudande

10% Off

gäller t.o.m 2024-05-31 eller så långt lagret räcker

ANVÄND KOD:

spring24